Friday, 18 December 2015

Wordless-1

Bismillahirahmanirahim


-INSTAGRAM-


* blog bertukar lagi, putih bersih hehe, takedit banyak pun just buang background je :)

26 comments:

  1. indeed cik yana... Alhamdulillah dan hadapi setiap dugaan tu dgn hati terbuka.. :D

    ReplyDelete
  2. setuju jugak.. Allah xkan saja2 uji. ada benda DIA nak didik kita..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak, kita kena lebih BUKA MATA bila diuji

      Delete
  3. benarkan... beruntung sungguh hamba yg diberi perhatian dari Allah swt.... mohon tuk kita jua semuanya.... aamiinn...

    ReplyDelete
  4. "tak semua dapat extra attraction dr Allah" - kerana diri itu disayangiNya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab kita itu kita kena selalu positif dengan ujian

      Delete
  5. Yup. In shaa Allah.
    Setiap kesusahan pasti ada kesenangan. :)

    ReplyDelete
  6. Asslmkm yana.. Maaf akk jarang ke sini. Kdng singgah bca, lupa komen hee..

    Btl tu yana.. Kdng2 dtng cbaran ni yng buat kita makin kuat sbnrnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam kak! takpe akak bz jaga zahra kan, zahra dulu la kan :)
      janji akak singgah

      Delete
  7. Blog Yana ni bagus ringan ja klik..laju.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, saya selalu timbang blog ,nak nak lepas edit blog.

      Delete
  8. ya betul tu
    ppstt: suka la tulisan kat header tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouh , akak boleh cari dekat dafont.
      grandma garden nama nya rasa

      Delete