Thursday, 3 December 2015

Kenapa saya .........








[respect others choice :)]

39 comments:

  1. keikhlasan sebenar..bila sahabat itu menyokong tanpa tahu siapa kita dan tidak pernah kenal rupa kita..boleh terima apa adanya..gitu..hihihihihihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup kalau kita ikhlas tak payah tgk muka, tengok dengan apa yang dia sampaikan , salah tegur, baik kongsi :)

      Delete
  2. Me too. Dan untuk jaga hati jugak mungkin.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup, JAGA HATI boleh jadi antara sebab utama . ^^

      Delete
  3. Replies
    1. hehehe, terima kasih kerana setuju dengan ulasan saya eh haha

      Delete
  4. IG kak ana pun tak ada gambar sendiri Yana.. :) selit2 je kadang2 tu pun pic jauh2 hihi .

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh, sama la kak sipi sipi je.
      bukan tak pernah, tapi dah tak sekarang

      Delete
  5. Wahh, semoga Allah terus melindungi :) <3

    ReplyDelete
  6. Eheheeheh betul n setuju 200% tp yg pasti Yana mesti cute org nya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, cute boleh la kahkahkahk, masuk bakul angkat sendiri plak XD

      Delete
    2. Cer tepek gambo... Ada Bran? He he he

      Delete
  7. Blogwalking sini dari Segmen Tinggalkan URL bersama Dunia Cik Akak :)

    http://syaza-applemints.blogspot.my/

    ReplyDelete
  8. Hahaha...malas nak selfie kan dik

    ReplyDelete
  9. tringt kata2 ustaz poyo tuu., "bila pilih calon suami/istri, tak chantek tak molek takper, leh tutup lampu" ., huhu2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa relevannya di sini wak? Hahahahah

      Delete
    2. Sebenarnya bergantung pada individu. As for me, akak pun tak selesa upload gambar sangat. Gambar makanan & barang kraf adalah :)

      Delete
    3. yes , semua nya ada pilihan memasing , just respect it ^^

      Delete
    4. Buat apa tutup lampu... Bantal je cukup... Kah kah kah

      Delete