Semoga ada Manfaatnya.

By The KehalusanKelembutan - 12:44:00

Bismillahirahmanirahim .

Semalam bila terjaga, saya buka blog jap, ternampak post blogger yang baru saya kenali ni, serius saya tak sangka dia boleh buat post macam tu . Sebab setiap kali saya up entry, saya selalu fikir, niat saya, manfaatnya, pandangan orang. sesekali saya  baca balik entry lama saya, ya jujur saya rindu nak menulis dalam bentuk monolog, tapi ilham Allah kasi dalam bentuk penulisan sekarang.  Saya tak pernah terfikir akan ada orang yang akan  baca blog seperti sekarang.


Terima kasih Blogger kimchaa. Saya menulis ikut suka hati saya je sebenarnya, tapi kalau awak jumpa manfaatnya ambil la, kalau awak nampak salah kat manamana tegur lah ye. Actually saya suka baca blog awak! First time singgah baca pasal Matlutfi tu then saya follow blog awak. Sekali Lagi terima kasih :)

Turut ditulis pasal  Blogger Fatihah dan Blogger Ecah  serius dua dua blog ni pun best!

Hadza min fadlik Rabbi

  • Share:

You Might Also Like

36 comments

  1. sya suka jga blog ni. cute and islamic

    ReplyDelete
    Replies
    1. hadza min fadki rabbi, Alhamdulillah. saya biasa2 je. :(

      Delete
  2. Sama sama ;) review sebab memang blog ni best ^^ .. dan terima kasih jugak sebab buat entry khas ni . ^,^

    ReplyDelete
  3. saya setuju dengan kimchaa blog akak memang best. design yg simple. entry yg mudah untuk dibaca, mudah difaham. banyak ilmu yg dikongsi. leya suka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. semuanya sebab Allah tutup aib akak leya :(
      moga bermanfaat semuanya

      Delete
  4. Segala pujian hanya untuk Allah kan.
    Apapun, tahniah. Semoga apa yg kita tulis akan menjadi saham di akhirat sana.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..dari hati in sha Allah sampainya ke hati juga Yana..

    ReplyDelete
  6. Salam singgah pagi Jumaat yang indah ini dik Yana...Alhamdulillah...semoga apa yang di sampaikan melalui penulisan di dalam blog adik Yana akan sentiasa memberikan banyak manfaat dan ilmu untuk kita semua..

    ReplyDelete
  7. alhamdulilah..teruskan menulis tau

    ReplyDelete
  8. Tahniah Yana , teruskan menulis ye :) semoga bermanfaat buat orang lain, in shaa allah.

    ReplyDelete
  9. Kalu blog SS... Lagi laa tah apa laa org fikir agaknya... Blog SS merapu habisss! Adeiii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog ss menceriakan suasana! heheh.
      kata Sis JM, buat awet muda :)!

      Delete
    2. Merapu habis tu yang best, Kanda ;)

      Delete
    3. merapu x pe kalau skema sangat dah mcm baca berita..not to worries SS..setiap blog ada genre tersendiri..masing2 ada bakat menulis yang berbeza baru meriah..kalau semua sama je BOSAN nanti...tulis lah merapu meraban pun..blog SS tetap best bagi JM. Bukan merapu kosong tetapi byk INFO!

      Delete
    4. Yup betul kata sisJM yana sokong ! ecececeh...
      ada info, boleh la yang tak pi travel ni tgk gambar gambar negara orang.. sambil kenal kenal orang baru, macam Men Cu Ka tu hahaha

      Delete
  10. tahnia blog Liyana jadi tumpuan blogger ya...itu antara kebaikan blog kita..

    ReplyDelete
  11. Akak pun suka baca blog si halus lembut ni :)

    ReplyDelete
  12. Yana...betul cakap Kim Chaa tu...kongsi info dan ilmu bermanfaat so secara diam2 dapat pahala..so teruskan share ye cuma kalau besarkan sikit size pic dalam blog ni tambah menarik

    ReplyDelete
  13. teruskan menulis. semoga manfaatnya sampai

    ReplyDelete
  14. bkn takat manfaat, pahala pun bertambah ;-)

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah.. semoga yana terus bersemangat untuk menulis..

    ReplyDelete