Friday, 25 December 2015

Entry 2 in 1 : SEGMEN | PENCARIAN BLOGLIST JAN - JUN 2016.


Bismillahirahmanirahim,

Tiga ke empat hari jugak tak update blog, hanya mampu pandang sepi je,  first kali jom kita selalwat , Allahuma soli ala Muhammad . Sanah helwah ya Rasulullah. 12 rabiul awwal bukan hanya kelahiran rasulullah tapi jua kewafatan baginda.  Ni kiranya entry dua dalam satu boleh tak? 


Next, terima kasih atas doa semua, alhamdulillah semua yang berlaku dengan keizinanNya. Moga kasih sayang Allah bertebaran buat kalian. Terima kasih sudi singgah sepanjang ketiadaan saya disini :)


Then, hari ni saya nak join segmen Kak Mimie ni. saya kenal dia dari sebelum nikah lagi, dan sekarang dah ada anak sorang, lama jugak la, cuma dulu saya tak aktif sangat berblogging so tak selalu jenguk , now , kak mimie pulak busy jaga zahra. adatlah kehidupan kan. Untuk Tahun baru ni kak mimie nak cari bloglist baru sebab yang sedia ada ada yang dah tak aktif. Jom support.! 


23 comments:

  1. ala kesiannya dah tak aktif blogging..begitu ke Yana, mana tahu kan akktif balik bloglist dekat blog mimie tu kan. Etuza dulu tak aktif..tak ada mood, entahlah teruk jg memanggil mood..entah ke mana. Kini baru ada mood..harap ada saja idea ..updated kan blog kan Yana..ok nak klik lah mana tahu jadi bloglist kan..hehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagi saya yang tak aktif blogging ni bukan kemalasan cuma mereka punya komitmen lain yang lebih memerlukan pemerhatian kita

      Delete
  2. all the best kak CKK... nnt kita nk join jugak lah segmen ni :D kita pon lama x update blog...hehehehe semangat kita macam biskut kering, tenggelam timbul...heheheh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak aisya. Biasalah , kalu tinggal lama lama memang lemau la nak update

      Delete
  3. Dayana pun pernah kejap aktif, kejap tak. Harap konsisten la lepas ni.
    Dayana pun ada buat blog list kalau Liyana nak join.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasalah kalau kita tengah study memang cenggitu, nanti kerja pon kalau kerja need more commitment tak bolej jugak kan

      Delete
  4. Salam. Yana.. goodluck ya ^^ rasa macam lama je tak jengah sini..harap sihat2 je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam kak :)
      tak update orang tak singgah la yedok?
      heheh Terima kasih kak :)

      Delete
  5. Assalammualaikum.. Hai bloggers & readers..

    Terima Kasih sebab sudi join segmen pencarian bloglist saya.

    Senarai semak peserta : http://hanyadihatiku.blogspot.my/2015/12/update-senarai-link-bloglist-60-peserta.html

    Senarai ni juga saya dah update ye. Di bawah sekali, di Pages. Moga bloglist ni dapat memberi manfaat kepada kawan kawan semua.. :)

    Happy Blogwalking.. ^_^

    **Maaf kerana lewat blogwalking disini.

    ReplyDelete