*Rezeki Disember*

By The KehalusanKelembutan - 23:13:00

Bismillahirahmanirahim, 

Saya buat entry ni bukan nak menunjuk tapi sekadar berkongsi kegembiraan. *Disember*. Bulan ulangtahun kelahiran saya, lagi beberapa hari bakal betambah setahun lagi usia. Moga amalan juga bertambah seiring usia. Aamiin. Masih berusaha menjadi seperti yang tuhan mahu. 

*Throwback*

Satu disember,
Pagi tu saya buka blog macam biasa, rutin cuti sekolahkan. Ternampak lah post Kak Sue aka Umi Rania pasal Giveawau 8th aniversary . Saya pun macam okey dah keluar result. Tak berharap, sebab tahulah diri tak bertuah *realiti* . Tapi tak nafikan kalau Allah bagi rezeki. Sekali sekala la. Time saya tak berharap mana tulah Allah kasi.


Alhamdulillah buka post tu nama lah *cahayakehalusankelembutan.blogspot.my* masa macam eh serious ke ni, pastu saya buka dekat awaiting comment tu Kak mimie cakap saya menang . Alhamdulillah. Semuanya Allah kasi Allah takdirkan.


Malam tu, 
lepas settle semua urusan dengan Tuhan saya, pun buka la blog, macam biasa nak bw boleh pulak ternampak IY punya post pasal pemenang 3D IY & Syarizwan tu, sebelum buka saya baca dulu sikit preview entry nya. Katanya guna random. Saya, memang sah nama saya takkan tersenarai *takbertuah* hehehe. Pastu malam nak layan. Buka awaiting comment tengok, Ms Kejupenyet komen kat entry giveaway ni. 

Alhamdulillah 2 cenenot terselit juga. Saya macam tak percaya, dan anggap ni sebagai hadiah ulangtahun saya la ni.




Actually, lepas aktif berblog balik ini kali pertama saya menang masu contest ke giveaway ke, saya memang payah nak masuk contest contest atas sebab syarat yang melibatkan acc laman sosial personal saya . So saya minta maaf bagi yang tag saya, ya saya hargai tapi saya ada reason saya sendiri.


Terima kasih IY, Syarizwan dan Kak Sue :), Moga Allah membalasnya dengan lebih banyak rezeki lagi untuk kalian .



  • Share:

You Might Also Like

54 comments

  1. Waaaahh .. tahniah ... rezeki dihujung tahun :D

    ReplyDelete
  2. tahnia wah banyak rezeki berblog kan..tahnia..

    ReplyDelete
  3. slm yana. kemanisan di bulan december nih.. eh darah manis la jugak sebab lahir bulan december...heheeh.. btw tahniah yana menang GA. semoga terus murah rezeki :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam kak, Alhamdulillah terima kasih rezeki Allah :)
      darah manis eh , Aamiin Aamiin

      Delete
  4. Tahniah Yana, kalau dah rezeki memang tak ke mana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah kak, terima kasih rezeki Allah :)

      Delete
  5. Wah, tahniah!
    Saya pun jarang sangat2 nak menang klau cbutan brtuah atau random. Rasanya baru skali menang saguhati utk GA. :)

    Pssst: Saya pun agak memilih kalau nak join GA. Yg banyak syarat terus xjoin. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah terima kasih rezeki Allah :)

      kan hehhe

      Delete
  6. Ok adinda ku Yana... Sila email alamat kepada kekanda SS di scdhasein.photo@yahoo.com Kanda utus tambahan *Rezeki Disember* as besday gift... Kanda tunggu...

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah tahniah ye....syukur...

    ReplyDelete
  8. Salam singgah sini dik...Alhamdulillah dan tahniah dik.....murah rezeki adik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam kak , Alhamdulillah terima kasih rezeki Allah :)

      Delete
  9. Yeah sama lah sy pun susah kalau nk msuk contest yg ada kaitan dgn laman sosial sbb tak ada pun laman sosial..
    Congratssss menang >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah terima kasih rezeki Allah :)


      ouh kita gang, walaupun saya ada media sosial

      Delete
  10. Seronoknya murah rezki.. saya memang susah sgt nak menang contest mcm ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah terima kasih rezeki Allah :)


      saya pun sebenarnya

      Delete
  11. Replies
    1. Alhamdulillah kak, terima kasih rezeki Allah :)

      Delete
  12. Allhamdulillah... tahniah yana... syokkan rasa bila menang... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahamdulillah rezeki dari Allah kak :)
      syok sgt hehhe

      Delete
  13. Tahniah, Yana. Moga banyak lagi rezeki2 Disember utk Yana :)

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah.. dah rezeki cik yana... Amin... harap hadiah tu sampai dgn selamat...klau sampai ckp ye.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilah, tq jugak buat sponsar kalau tak anjur tak menang yedak.
      InsyaAllah

      Delete
  15. betingkek tingkek rezeki.. alhamdulillah =)

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah
    itu lah dinamakan rezeki
    semoga ESB memberi manfaat buat yana..
    pppstt: dah guna ke hihihi. acaner, pengalaman menggunakan ESB ? sesuai takk..

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah.. tahniah yana.. semoga terus bertambah rezeki..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah moga akak juga :) Terima kasih kak :)

      Delete