Friday, 1 April 2016

Giveaway Kalendar Minions + Buku Travelog by JINDRISSKA

Assalamualaikum ,
Bismillahirahmanirahim

Alhamdulillah, Kak Aisya kita ni dah nak habis study dan dah nak balik Malaysia, Dia anjurkan GA, jadi marilah kita sama sama sokong. Rasa macam bercakap untuk calon PRU pulak dah. Syarat yang mudah sangat itu sebab yana join kan. Klik Banner.

                                             GIVEAWAY TAMAT 18 APRIL 2016 



Saya tak ada apa nak cakap, cuma buat kak aisya dan suami semoga selamat sampai malaysia, sebab kat malaysia ada ikan pekasam macam kat blog kak Farrah, Kat malaysia ada buku buku yang menarik nak dibaca macam Buku Bersyukur Saat Diuji, Prof Kamil. Dan semoga dapat keputusan seperti yang akak dan suami harapkan. Dan semoga terus bahagia menempuhi alam perkahwinan , moga hingga syurga. Aamiin


26 comments:

  1. amin..moga berjaya ya Yana :)

    ReplyDelete
  2. All the best kak yana :)
    Saya pun join jugak.. Heheheheeheh

    ReplyDelete
  3. Ade singgah... :)

    http://catatanadearif.blogspot.com/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html

    ReplyDelete
  4. Joint juga..
    singgah sini..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html

    ReplyDelete
  5. All the best, Yana. Ucapan tang ikan pekasam tu tak tahan :D

    ReplyDelete
  6. SINGGAH SINI DR GA YG SAMA
    http://hatinufid.blogspot.my/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html

    ReplyDelete
  7. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat JoM BeRcOnTeSt dan singgah jenjalan kat KiSaH HiDuP Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete