Friday, 8 April 2016

#Wordless6 : Rindu Sendiri

Assalamualaikum,
Bismillahirahmanirahim.


Tiba -tiba terlintas benda ni dalam kepala, lepas tu pagi tadi buka draft blog nampak entry ini, sedih sendiri, rasa macam rindu yana , rindu yana yang ada dalam penulisan ni. Rindu yana pada tahun dua ribu empat belas.

Pernah rasa rindu pada diri sendiri?

Aku pernah. Doakan .

36 comments:

  1. kekadang tu ad gak rindu dgn diri sendiri yg dulu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak rindu dgn diri sendiri yg dulu, yg tak perlu banyak berfikir macam sekarang :)

      Delete
  2. xpe..kena berubah menjd lbh baik dr dulu~

    ReplyDelete
  3. Rindu pada zaman yang telah lama ditinggalkan...

    ReplyDelete
  4. Moga kak yana berjumpa kembali dengan yana yang dalam penulisan tuuu ^^

    ReplyDelete
  5. Banyak beza ke Yana 2014 dengan 2016?

    ReplyDelete
  6. tetiba rindu gak pada diri sendiri :(

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum dik
    rindu yang sukar di erti kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mak tok..
      kan kadang kadang kita sendiri tak faham

      Delete
  8. Yup. Memang ada. Dalam macam2 aspek kita akan rindu diri kita yang dahulu. :') Apapun, semoga kita yang sekarang lebih baik dari kita yang dulu.

    ReplyDelete
  9. rindu diri sendiri di alam pekerjaan..huhuhu

    ReplyDelete
  10. Rindu pada diri sendiri kena selalu.. barulahh kita tahu menyayangi diri kita.. Insya Allah Yana will come back!

    ReplyDelete
  11. Selamat petang yana
    Rindu zaman dolu2 yg tulus dan polos

    ReplyDelete
  12. perbaiki diri.
    kisah lalu jadik kan teladan demi esok yg cemerlang.

    ReplyDelete
  13. pernah. pernah rasa rindu sgt dekat diri sendiri T_T
    Life goes on. hm :)

    ReplyDelete
  14. rindu nak jadi diri yg dulu..zaman study..

    ReplyDelete
  15. Saya tak rindukan diri yang dulu..sbb sy rasa kehidupan sy sekarang lebih baik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) depends sebab sometimes kita rasa rindu pada satu sisi dalam diri kita

      Delete