Saturday, 21 November 2015

#TerimaKasih 1

Bismillahirahmanirahim,


Minggu lepas is a very hectic week. Yelah, minggu last sekolah. Minggu lepas, memang sibuk, balik sekolah pun lambat, penat tapi bila nampak something atas meja terus senyum, hilang penat.





Terima kasih buat cikgu etuza, Sis Farrah. Kiriman dari sahabat blogger, bukan saya saja happy one whole family suka kiriman kedua dua anda. Sangat menghargainya, moga Allah murahkan rezeki kalian. Juga sahabat yang lain.

Kak Farrah , nanti yana seru kerajinan yana masak eh, yana akan cuba apa yang ada dalam buku tu
Cikgu Etuza, Biskut tu satu family makan hehe

44 comments:

  1. Asalam..Nurliyana..alhamdulillah dah selamat ya..apapun blogger lain belum khabarkan dah sampai ke belum...ada lah beberapa yang kata dah selamat.
    Syukran ya Liyana..inshaAllah akan ada lagi usaha nak memberi yang dapat tu rezeki dia..halal dunia akhirat ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam...Alhamdulillah , moga bertambah rezeki cikgu kerana memberi

      Delete
  2. terima kasih kerana khabarkan..rasa lega hadiah ikhlas dah selamat...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...
    Memang excited sangat bila dapat hadiah dari rakan alam maya ni ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah hehe.
      ulah tak pernah jumpa tapi mereka pemurah sangat. yana pun baru beberapa bulan kenal mereka ni

      Delete
  4. Yana..mana biscuit tu tak nampak pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. biskut tinggak kotak je haha, tak sempat nak bergambar itu biskut hehe

      Delete
  5. cantik kad dari kak Farrah ko tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kad dah cantik hadiah nya lagi cantik , kehkehkeh.

      Delete
  6. Alhamdulillah syukur...rezeki di kongsi bersama..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah :)
      moga bertmabh murah rezeki mereka

      Delete
  7. bila etuza klik yang menghargai keluar j=imej etuza..wah terkejut...kreatif lah TKK ni.hebat

    ReplyDelete
  8. Wow. Untonglaa. Untonglaa. Hehe :D

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah.. tahniah yana.. ;)

    ReplyDelete
  10. Salam singgah isnin dik....Alhamdulillah dan tahinah dik...cantik jer kad tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam kak diana , Alhamdulillah terima kasih kak ^^

      Delete
  11. Tahniah, bgsla share ramai.... Dh cuti sklh ni jom kita marathon blog walking....;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih cikna, jap nak panaskan enjin dulu :P

      Delete
  12. Tahniah Yana... Haiii untunglahh badan..kikiki :D

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah, dah sampai kpd Yana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maaf tau kak , lambat respon, minggu lepas tak sempat nak buat pape pun

      Delete
  14. Alhamdulillah... Dapat hadiah.. Best laa ^^

    ReplyDelete