Life Goals

By The KehalusanKelembutan - 22:44:00

Bismillahirahmanirahim.



Pesan pada diri, hidup didunia ni bukan hanya ada kau dan dia je. Pesan pada diri ingat balik apa tujuan Allah ciptakan kita.

Sesunnguhnya AKU hendak menjadikan seseorang KHALIFAH dimuka bumi
[2:30]
"Tujuan kita hidup ni bukan hanya untuk kahwin je, tapi ia satu jalan menuju Tuhan"-[Are You a Cinderella or Khaulah Al Azwar]

  • Share:

You Might Also Like

12 comments

  1. Cita cita nak jadi Khaulah Al Azwar..hati sekental Siti Khadijah..cerdik seperti Siti Aisyah..tapi nafsu lebih gagah daripada semangat..subhanallah bantulah hambaMU ini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Allahu. moga Allah bantu kita. lemahnya kita :(

      Delete
  2. Setuju!
    Bila dah ada life goal jugak, kena usaha untuk capai life goal tu. Bukannya sekadar ada goal je tapi takde usaha. Huhu
    #notaBuatDiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul bukan sekadar rangka dan dibiar sepi.
      InsyaAllah:)

      Delete
  3. Yups.. Setuju.. Deep.. Peringatan buat diri sndiri :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah , kita sama sama berusaha yang menulis ni pun banyak kurangnya

      Delete
  4. Betul. Target kita kena jelas. Banyak yg kita nak kena achieve kan,..

    ReplyDelete
  5. Pesanan yang bagus.. singgah sini.. done follow..

    ReplyDelete