Wednesday, 16 March 2016

#TerimaKasih 3


Assalamualaikum, 
Bismillahirahmanihim.

Entri kali ni, entri penghargaan. Terima kasih buat sahabat blogger. Yana tak mapu nak balas apa apa lagi tapi insyaAllah. Ketiga kiriman ni saya terima akhir bulan Febuari. Dah lama dah cuma tak terupdate je.


dari TOWER
 Bila saya terima kiriman ni , saya terus senyum bila nampak tulisan kat sampul tu , kenal sangat bulat bulat cenggitu . Hadiah ni sempena, Jom Cuba Nasib- Tetamu Hebat 2015. Alhamdulillah. Hadiah kak farrah ni bukan saja gembirakan yana, adik adik yana pun duk tanya betul ke dia buat sendiri. Yana siap tunjuk blog kak Farrah pada mereka semua.



Buat kak Farrah , terima kasih banyak banyak untuk hadiah dan "pengaruh" yang kak farrah kasih :) 
Doa yana moga akak berjaya selalu , dan Allah kasih akak dan cekebon serta keluarga akak.


Jelapang Padi
Yang kedua ni dari Utagha. KimChaa, akak tersengih baca kiriman awak, terima kasih tetap gigih walaupun sebulan dua dah birthday akak.  Apapun kain tu cantik, mak akak pun berkenan. Dia siap tanya nak beli kat mana. dan nak tahu tak , setiap kali pergi jalan dan setiap kali dia nampak kain macam ni kat kedai diaselalu  cakap, eh macam kain yang kawan bagi tu kan? 


Kimchaa, terima kasih , akak doakan semoga segala urusan Allah permudahkan, dan semoag Allah kasih balik semangat nak menulis blog ok :)




Hadiah ni, yana terima sebab jadi salah seorang pemenang Giveaway di blog Mawar. Giveaway yana  join kat blog satu lagi. Alhamdulillah sedap! Akak suka , adik adik akak apatah lagi kah chocolate kan .

Doa akak buat ekin, moga murah rezeki  dan Allah maju kan lagi business choco awak, insyaAllah boleh maju lagi.! 



Pada yang nak kenal diaorang semua ni,boleh la singgah Tower Kak Farrah, Kimchaa dengan Mawar.


Yana kat kampung sekarang , nanti balik yana lawat balik blog yang lain. Terima kasih yang mana singgah :)

40 comments:

  1. bestkan bila dapat hadiah. tahniah yana!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilla sangat best ! terima kasih sofie

      Delete
  2. Yana, seronoknyaa!
    Baguslah selalu bertukar2 hadiah. Blh eratkan silaturahim. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah depa ni baik nau duk bagi hadiah hehehe

      Delete
  3. tahniah Yana :) kemanisan ukhwah kan .

    ReplyDelete
  4. wah seronoknya dapat hadiah. hehehe. tahniah^^ keep blogging.

    ReplyDelete
  5. Hoho ... Bahagia pulak baca entry niih, tp hadiah kak farah tuuu menarik :D

    Kain tuuh import dr sarawak sbb tuu lambat hantar hadiah birthday .. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe :) tak pe janji ingat jugak kehkeh , serwak tu payah nak dapat

      Delete
  6. Tahniah Yana. tumpang happy tengok hadiah2 Yana. Akk terima juga gift FAMF Tower ..comel sgt hdmade tu kan..sayang nak guna sticky note comel. hihihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak :)
      Alhamdulillah ... ye sticky notes tu memang cantiks dan sayang nak guna :)

      Delete
    2. Laaa janganlah sayang nak guna. Guna jelah. Abis, boleh bagi lagi :)

      Delete
  7. wahhh menariknya semua hadiahh. ^^ tahniah btw. :)

    ReplyDelete
  8. Allhamdulillah... All Ya Razzaq Ya Rahman Ya Rahim

    ReplyDelete
  9. tahniah! murah rezeki akak dpt gift :)

    ReplyDelete
  10. Yana..tggu small gift dari sis dalam 2,3 hari lg

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah, dah selamat sampai. Thanks Yana. Rajin meriahkan tower akak. Ada satu lagi hadiah hutang kat Yana ni. Tunggu ye :)

    ReplyDelete
  12. Tahniah utk semua hadiah yg Yana terima. Murah rezeki :)

    ReplyDelete
  13. uuish pengaruh gapooo tu hehehe.. murah rezeki selalu =)

    ReplyDelete
  14. Tahniah murah rezeki yana ni....

    ReplyDelete
  15. tu yang seronok dalam dunia blogger ni
    selain dari ada ramai kawan pelbagai latarbelakang
    kita juga banyak dapat hadiah! hehe
    serius seronok!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah murah rezeki depa, dari akak pun yana pernah dapat :)

      Delete