ESC's Qoute

By The KehalusanKelembutan - 20:37:00

Assalamulaikum ,
 Bismillahirahmnirahim


 


  







Some quote yang saya suka dalam buku ESC 

  • Share:

You Might Also Like

26 comments

  1. Most of the quote and setiap patah dalam buku ESC memang meresap dalam jiwa. Hebattt!

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. ESC satu buku dari budak tomato , saya ada review pasal buku ni
      http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.my/2015/12/sejenis-hobi-esc.html

      Delete
  3. Kak PC pun suka bait bait setiap kata katanya..

    ReplyDelete
  4. sedih bila tengok nama chad dengan qiden T____T

    ReplyDelete
    Replies
    1. kans, nak nak masa chad jumpa qiden dalam mimpi .. yang chad duk kat meja belajar pastu bile dia sedar habis darah kat meja

      Delete
  5. best bunyinya buku ni. escs stands for what ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. ESC tu nama buku tu sendri , cuba tgk kat keyboard lappy ada ESC kan :)

      http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.my/2015/12/sejenis-hobi-esc.html

      Delete
  6. buku esc tu ape?? nama penuh dia..
    menarik juga qoute dalam tu..

    Jalan2 sini.. Jom baca


    Apabila Laptop Masuk Workshop...> site.


    ReplyDelete
    Replies
    1. Buku ESC by budak tomato , memang itu tajuknya , boleh baca sini
      http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.my/2015/12/sejenis-hobi-esc.html

      Delete
  7. ye pilihan Allah x pernah salah

    ReplyDelete
  8. Menarik, mendalam dan bermakna :)

    ReplyDelete
  9. pengkongsian yang bagus sangat...

    ReplyDelete