Saturday, 12 March 2016

G I V E A W A Y by Ros Nordin

Assalamulaikum ,
 Bismillahirahmnirahim




1.Follow Blog  RosNordin ( Yang ini WAJIB ) dan Follow Instagram ( Yang ini Kalau SUDI )

2. Buat entry tajuk "GIVEAWAY by RosNordin" Copy banner diaats dan backlink ke entry ni

3.Dah siap sila letak link korang di ruang komen entry ini dan tulis sekali hadiah pilihan.

Jom support Kak Ros , mana tahu ada rezeki ^^


68 comments:

  1. Dah start ehhh ? Boleh laa nak join ^^ makasih bgtau

    ReplyDelete
  2. Thank you Yana sudi join GIVEAWAY by Ros Nordin ;)

    ReplyDelete
  3. gd luck sis... akak pun nak join... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak , akak pun moga ada rezeki :)

      Delete
  4. Haaaa... Akak dah jemput kenalah join kan, jap nak pi kedai dulu :)

    ReplyDelete
  5. eh..dah mula..hihihi..in sha Allah boleh join ni...moga berjaya Yana comel :)

    ReplyDelete
  6. Baru join~~ Hihi
    Moga ada rezeki kita. Hihi

    ReplyDelete
  7. Heloo akak. Baru dapat join harini. Semalam takdan pulak .. :)

    http://mawarassufi.blogspot.my/2016/03/giveaway-by-ros-nordin.html

    jemput singgah yaaa :) Nak buat air detox satt :)

    ReplyDelete
  8. goodluck yer :D hadiah best2 la :D

    ReplyDelete
  9. Salam Yana..Akk singgah dar GA yang sama..All the best dear...Done follow sini http://www.akifimtiyaz.com/2016/03/giveaway-by-rosenordin.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam kak ... terima kasih nanti yana lawat akak balik

      Delete
  10. good luck dari segmen yg sama :D jom join yg ni plak
    http://mellyacrayola.blogspot.my/2016/03/beauty-stuff-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  11. all the best ! join jugakk, hehe...singgah dari segmen yg sama tauu

    http://nonasani.blogspot.my/2016/03/giveaway-by-rosnordin.html

    lau pernah shooping kt Lazada, or belum, jom la singgah siniiiii,

    http://nonasani.blogspot.my/2016/03/10-barang-hot-aku-nak-dari-lazada.html

    ReplyDelete
  12. singgah dari segment yg sama
    http://hatinufid.blogspot.my/2016/03/g-i-v-e-w-y-by-ros-nordin.html

    ReplyDelete
  13. singgah sini..all the best ya..;)

    ReplyDelete
  14. Assalam..

    Singgah sini..

    dr segmen yg sama.. gut luck.. :)

    http://sotskirt.blogspot.my/2016/03/giveaway-by-ros-nordin.html

    ReplyDelete
  15. Singgah dari giveaway yang sama...

    Gud luck...

    ReplyDelete
  16. CF datang sini pulak ye..
    wish you luck !

    ReplyDelete
  17. Balas kunjungan hihi dah follow!

    ReplyDelete
  18. Datang membalas singgah daripada segmen yang sama.. Good Luck jugak :)

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/giveaway-by-rosnordin.html

    ReplyDelete
  19. assalamualaikum yana
    maaf lama tak singgah
    all the best ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussala, terima kasih singgah .. :)

      Delete
  20. Assalam.. Balas kunjungan. Good Luck ^^

    ReplyDelete
  21. good luck, yana =)

    salam kenal dari Rafie dari GA yang sama

    http://sihatcun-rafie.blogspot.my/2016/03/giveaway-by-rosnordin.html

    ReplyDelete