#TerimaKasih 2

By The KehalusanKelembutan - 22:15:00

Bismillahirahmanirahim ,
Allahuma Soli' Ala Muhammad.



Malam ni nak buat short entry je.  Sebenarnya gambar gambar ni ada lah pemberian orang kepada saya . Sempena ulang tahun saya bulan disember  lepas, ye tahun lepas. 

Niat nya entry ni nak bagi tahu SSscdhasein ] yang kirimannya telah selamat sampai pada yana awal tahun ritu, maaf lama update sebab masa tu yana dapat ujian Allah sikit, kiranya hadiah ni antara pengubat jugak,. Terima kasih SS, kali pertama dapat hadiah ulang tahun dari blogger, dah la kenal baru sebulan lebih. Yana suka hadiah tu , still simpan dalam sampul lagi , hehehe. 
terima kasih moga Allah membalas segalanya. 




Dan dua buku kat bawah ni hadiah dari adik adik saya, depa ni tahu saya "hantu buku", so hadiah memang membuatkan saya super duper gembira! Seronok bila share hobi dengan adik beradik yang juga hantu buku. Sebenarnya tak expect akan dapat buku ni , sebab saya dah banyak kali sebut pasal buku ni  tapi depa macam tak minat je. Sekali depa join sekali baca. Next , giliran kak long pulak.

Buku Maryam Anak Syurga dah habis dibaca , Infiru masih belum dibaca. InsyaAllah Seru kerajinan dan mood membaca.







Dan yang ni  dari sahabat dunia akhirat, InsyaAllah, lama dia cik tukul, kenapa cik tukul? hanya kami saja tahu. Doa saya satu , moga dia juga kuat sebagaimana dia cuba kuatkan saya.  orang lain dah baca buku kedua matlutfi , hang baru nak baca buku ni.



Dan tak lupa, pada saya mendoakan , sebab saya tahu doa ada hadiah terindah yang pernah saya dapat, nak tahu mungkin ada doa doa kalian buat saya yang saya tidak tahu telah Allah makbulkan.
dan itulah anugerah terindah.

*****

Selesai satu part

Entry ni juga dikarang untuk sampaikan ucapan terima kasih untuk kak Sheila. Kiriman berharga dari kak shiela dah saya terima . Sangat bermakna. Tasbih merah yana kasi mak yana , sebab yana dah ada tasbih tu, sebab yana pun dah pernah pergi, so yana pon ada tasbih tu :)


Allah Ya Hafiz Ya Muhaimin,
Lindungilah kami dari bisikan syaitan,
Allah Ya Jamii'
Himpunkanlah kamu disyurgaMu. Aamiin.





  • Share:

You Might Also Like

63 comments

  1. Buku mat yg kedua nih bnyk info baru btambah ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouh ok , kena hayati yang pertam insyaAllah ada rezeki lebih beli yg kedua pulok.:)

      Delete
  2. Alhamdulillah. Semuanya pemberian yang bermakna. Mesti Yana happpyyyyyy!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah... sangat bermakna , sangat happy dan bersyukur , rezeki ^^

      Delete
  3. Best kan dapat hadiah....alhamdulillah masih ada yang sayang :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah , Allah Ya Rahman, Ya Rahim menebar kasih sayangNya kak yan

      Delete
  4. amiin ya robbal alamii. alhamdulillah rezeki.. :)

    ReplyDelete
  5. asalam tahniah ya...semoga sabar menanti hadiah dari Etuza ya...maaf late hantar ada ja kekangan

    ReplyDelete
  6. tahniah yana... saya pun dapat gak hihihi

    ReplyDelete
  7. Buku Maryam Anak Syurga baru baca sikit. Sebab baca kat kdai buku je. Sambil2 pilih buku baca kat situ, siap hafal lg mukasrt brapa. Nanti pegi lain kali blh smbung. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. untunglah boleh baca kat sama.. tapi best kan buku tu :)

      Delete
  8. amin..alhamdulillah....moga apa pun yang Yana lakukan selagi tidak bertentangan hukum Allah..di redha sentiasa ya..

    ReplyDelete
  9. seronoknya dapat hadiah dari kak SS... tahniah :D

    ReplyDelete
  10. Tahniah Yana. semoga selalu ceria dan bahagia ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah , Aamiin kak ros terima kasih :)

      Delete
  11. wahhh.. tahniah ya...


    pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #21 dan blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2015/12/senarai-url-blog-21.html

    maaf ya sangat-sangat, mia baru je sempat nak blogwalking ni... (^_^)

    ReplyDelete
  12. Salam singgah.sini dik yana....Alhamdulillah dan tahniah dik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam kak diana :) Alhamdulillah dan terima kasih kak :)

      Delete
  13. best ke buku maryam tu?

    buku mat lutfi dah baca yg pertama..ok gak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pada yana best kak , very motivated. :) InsyaAllah ada masa yana review. :)

      Delete
  14. wahhh banyaknya dapat hadiah, mesti ramai orang yang sayang awak ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah , Allah Ya Rahman, Ya Rahim menebar kasih sayangNya

      Delete
  15. Allhamdulillah.... Allah Ya Syakur sis :)

    ReplyDelete
  16. kalau nk pinjam buku tu boleh? ;-)

    ReplyDelete
  17. bila dapat hadiah memang seronok kan, yana. :)

    ReplyDelete
  18. happy belated birthday yana!
    bestnya dapat hadiah. lama juga tak dapat hadiah ni. haha
    apapun stay positive ye yunk. insya allah ada jalannya =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak atas ucapan dan doanya :)
      dapat hadiah dari akak jugak :)
      Aamiin...

      Delete
  19. Alhmdulillah, meningkat lagi 1 tahun umur..hehe..smga sihat & murah rezeki selaluuu ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah :) terima kaish untuk doanya :)

      Delete
  20. happy belated birthday yana, tak perasan hari tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak , hihih tahun lepas punya la

      Delete
  21. semoga dalam keberkatan Allah ya yana

    ReplyDelete
  22. Happy belated befday..bestnya dapat hadiah buku

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih itu tahun lepas punya la , Alhamdulillah rezeki disitu :)

      Delete
  23. seronok dapat hadiah dari rakan-rakan....aRz juga sedang berjinak-jinak membaca buku...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Arz kena rajin baca buku. Kan dah pasang niat nak jadi writer :)

      Delete
  24. Nanti belilah buku saya pulak. #TakMaluPromoteDiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah kalau jumpa. nak baca sinopsis dulu!

      Delete
  25. tahniah dapat kiriman hadiah..

    wah.. menarik buku-buku itu.. rajin yana membaca..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, terima kasih kak.

      suka suka je kak

      Delete
  26. SS memang kreatif... Cantik2 semua gift yg SS kasi. I Like!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju! Setuju! She put her heart and effort utk beri gifts pd kawan2 :)

      Delete
    2. kalau kita ikhlas semua akan suka kan :)

      Delete
  27. wow.. pemurah2 semuanya.. syok kan ? ehehe..
    samalah ada jugak kiriman kawan2 yang masih dalam sampul..

    ReplyDelete