Thursday, 1 December 2016

12 of 12

Assalamualaikum,
Bismillahirahmanirahim.


Alhamdulillah, bulan kesayangan saya muncul jua. Bulan terakhir. Musim tengkujuh pun bermula, kat Terengganu dah banjir. Guess what Kampung Gong Tok Nasek pun  ada buka pusat pemindahan. Kali pertama dalam sejarah.😅

Apapun moga selamat lah semua, jaga diri walau dimana pun ada okey . moga Saya juga diberikan kekuatan juga. 💕💕

19 comments:

  1. semoga mereka senantiasa dilindungai oleh allah dari segala bahaya...

    ReplyDelete
  2. Mudah2an mereka semua selamat.

    ReplyDelete
  3. Rumah awak naik air jgak ke?
    InshaAllah, moga diberi kekuatan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak , tapi ada lah area dekat dekat rumah jugak

      Delete
  4. semoga selamat yana dan sentiasa dilindungiNya...

    ReplyDelete
  5. Assalam yana..welcome back!! Lama tul menyepi

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Tak kena, alahmdulillah setakat ni tak pernah lagi kena

      Delete
  7. Bulan kesayangan? Ur birth month ke 😬

    ReplyDelete
  8. Amin...inshaAllah Yana...boleh dikatakan setiap hari hujankan..

    ReplyDelete
  9. Moga semuanya baik-baik aja :)
    Yana jaga diri juga ye.

    ReplyDelete
  10. bulan penutup 2016..kadang sedih apakah kebaikan yang telah dilakukan..Mohon maaf jika ada salah silap ya

    ReplyDelete
  11. Semoga dipelihara dari sebarang perkara yang buruk...

    Bakal balik ke terengganu juga dalam minggu ni

    ReplyDelete