Masih Lagi

By The KehalusanKelembutan - 22:06:00

Assalamualaikum,
Bismillahirahmanirahim.

Alhamdulillah masih lagi ada, masih lagi Allah beri peluang, lepas macam-macam hal. Saya sedang bercuti dan berharap akan selalu rajin update blog ni. Maaf pada yang tinggal komen tak sempat nak balas satu-satu. InsyaAllah ada masa saya lawat kalian semua.

Cuti ni nak buat apa?
* Spend time nak baca buku buku saya yang dah lama menanti masa luang saya
* Nak kemaskan bilik buang "sampah masyarakat" hehehe
* Jadi tutor aka cikgu pada adik kan dah cuti sekolah !
* dan update blog eh hehehe.

2016 bakal berlabuh , disember bakal menjelma, doakan saya. Disember bulan saya dan berharap ia akan lebih baik dari tahun tahun sudah . InsyaAllah . Terima kasih😁

  • Share:

You Might Also Like

17 comments

  1. amin...moga Allah restu apa yang Yana harapkan :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah dah ada plan untuk cuti ni. semoga semuanya tertunai ya yana! selamat bercuti!

    ReplyDelete
  3. mummy setiap kali cuti mesti cakap nak update blog..in the end, sibuk jalan dan buat keje rumah sambil ngadap movie..keh keh keh :P

    ReplyDelete
  4. Semoga impian cuti Yana berjaya..Gud LUck!

    ReplyDelete
  5. Happy holiday hehe
    jemput join ya
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/12/end-year-mini-giveaway-by-mellya-friends.html

    ReplyDelete
  6. Sedang bercuti? Cuti apa Yana? Cuti sem ke

    ReplyDelete
  7. Patutlah ada org tu serang. Log sis JM 😬

    ReplyDelete
  8. Selamat merealisasikan misi cuti sekolah :)

    ReplyDelete