#Wordless4

By The KehalusanKelembutan - 09:43:00

Assalamualaikum,
Bismillahirahmanirahim,
Allahuma Soli Ala Muhammad





"Biskut raya di hari tak raya"




request dari my brother.

  • Share:

You Might Also Like

40 comments

  1. assalamualaikum....singgah sini sambil bawa congo bar :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam , congo bars ada lagi kak yan?

      Delete
  2. Nak request biskut raya jugak boleh .. ? Hohoho

    ReplyDelete
  3. Tadi akak di TowerFAMF salin resepi.. rajinnya korang masak2 ..Ya Allah mesti sedap yang sampai request2..( selalu macam tu )
    Biskut apa tu Yana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu pon yana cilok resepi kak farrah jugak...:)

      sarang semut tak berapa nak jadi first trial

      Delete
    2. Hai, Ros! Nanti dah buat resepinya jangan lupa kongsi dengan kami ye.

      Apa yang tak jadinya, Yana? Akak tengok cantik je :)

      Delete
    3. hahha cantik eh , terima kasih kak

      Delete
  4. biskut apa tu? semalam baru usik junior sy tetiba nak makan kuih raya.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sarang semut , memang kadang rasa nak makan tu mai jugak:)

      Delete
    2. Sedapnya sarang semutttt!

      Delete
  5. wah yana, dah mula try test biskut raya ni, pos sini sikit :)

    ReplyDelete
  6. Wah dah berbiskut raya. Memang rare!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat rumah saya tak rare sebab bila rasa nak , buat saja.

      Delete
  7. Amboii seronoknyaa. Nak request jugaklaa camtu, boleh? hihihi :P
    *gurau*

    ReplyDelete
    Replies
    1. mai terengganu insyaAllah akan diusahakan :D

      Delete
    2. Kat mana tganu nya? dekat ja saya ni.. hihi

      Delete
    3. kuala tganu, dekat2 ngan area istana badariah

      Delete
  8. wahhh.. tak raya pun dah macam raya... sedap..

    psssttt.. tahniah... http://www.mialiana.com/2016/02/carta-pengkomen-tegar-2015.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihi macam raya ye kak :D
      terima kasih :)

      Delete
  9. Replies
    1. Ala kak maaf , dah habis datang beraya kat terengganu tahun ok :D

      Delete
    2. Amboi, CT! Sebalang mintaknya!

      Delete
    3. hahahah tak main la minta sikit sikit kak

      Delete
  10. salam, sy suke sgt bace blog akak ni..akak ni asl ganu ke ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam , terima kasih sudi singgah dan baca, moga ada manfaat , ye asal tganu.

      Delete
  11. Bila musim tak raya, terliur tengok kuih raya.. bila hari raya.. kerepek2 pula org duk makan

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah, bila musim raya jemu la mengadap kuih raya ni

      Delete
  12. alaahai rase mcm dh nk dekat raye plakkan, kann !!
    kene buat awal awal this year.. hiks lau x jenuh bersengkanng mata

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik sue , yana biasa buat sehari dua seblum raya, dan buat siang hari :)kihkihkih , tak pernah buat awal2

      Delete
  13. Dia buat dah... kuih raya dibulan tak raya.... ha ha ha...

    ReplyDelete
  14. Makan biskut raya time tak rayalah besttttt! :)

    ReplyDelete