Sunday, 2 August 2015

Quality time

Bismillah.

Hari ni 17 syawal, baru nak mengisahkan ceritera raya kah? sebenarnya niat dihati nak menulis diblog ni ada sejak hari kedua raya lagi namun , masa dengan family sangat berharga jika dibandingkan dengan letakkan diri di hadapan blog berminit minit kan.


Alhamdulillah, serba sederhana dapat sambut hari kemenangan, cukup nikmat ada dengan family, baju raya kaklong jahit, biskut raya saya dan adik adik buat, kemas rumah kami team adik beradik ramai buat. Alhamdulillah. itu dah cukup. sekarang dah rindu suasana tu, juga rindu kan ramadhan.


moga Allah pelihara amal kita, moga istiqamah .


second year as mak ude,
first day raya punya gambar kat fb, ig. :)

10 comments:

  1. Comelnya baby..

    http://stnrsyfh.blogspot.com/2015/07/pencarian-bloglist-review-blog-ogos.html

    ReplyDelete
  2. bestnya. saya dan keluarga balik raya sehari sebelum raya. yang pastinya jalan masa memang sempoi. clear saja.

    jemput ke blog saya : http://www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete
  3. Masih lagi syawal. Selamat Hari Raya..:)

    http://alongwawaerna.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. singgah follow cni #159.. btw comel baby tu ^^

    ReplyDelete