BFF/BFTJ

By The KehalusanKelembutan - 12:56:00

Embedded image permalink
source: twitter
Bismillah

Lepas hampir dua dekad hidup ni , cuma rasa tak ramai yang boleh digelar "BFF" atau kakak usrah ckp "BFTJ" . Cuma rasa macam dah jumpa siapa dia. Bukan mudah nak declare seseorang tu as kita punya best friend kan.

Bagaimana pulak sahabat sahabat lain nilai ciri BFF/BFTJ mereka it depends on masing masing .

  • Share:

You Might Also Like

9 comments

  1. baru nak masuk dua dekad ke? muda lagi tu
    saya dah awal tiga dekad =)

    istilah BFF ni subjektif. lain orang. lain penilaian dia =)

    ReplyDelete
  2. Yup, masing-masing ada penilaian sendiri untuk BFF. Tapi kalau ada kawan yang sentiasa mengingatkan kita pada Allah, berkawanlah dengan dia. Harap kita pun boleh jadi kawan yang macam tue. :)

    ReplyDelete
  3. bff ni terpulang pada persepsi masing2..


    psssttt thanks join segmen nak url blog #17. blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2015/08/senarai-url-blog-17.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome kak mia. tq akak buat segmen ,mudah ^^ bantu blogger lain

      Delete