#Terima Kasih 6

By The KehalusanKelembutan - 22:54:00

Bismillahirahmanirahim,
Assalamualaikum.


[Entri Penghargaan] Bulan lepas saya ada join satu contest di blog Sofie, Alhamdulillah saya salah seorang pemenang dalam contest tu. Sebab jarang buka blog saya, lambat sikit tahunya. Tapi okeylah sebab masa contest tu dah siap siap isi form alamat segalanya. So urusan penghantaraan hadiah mudah saja.

Untuk sofie maaf lambat inform, sebab tu gigih jugak taip entry ni.Petang tadi terrajin check gmail, ada rupanya email dari sofie. Entah kenapa notification kat phone tak naik. Apa pun semuanya dah selamat hadiah pun dah dapat. Thanks sofie. Tapikan sofie kata ni mungkin contest last? Kenapa? Apapun moga dipermudahkanlah urusan Sofie, kat mana pun dia . Aamiin.






terima kasih

terima kasih

terima kasih

Alhamdulillah rezeki kita takkan tersalah alamat :)




  • Share:

You Might Also Like

7 comments