It may the last point.

By The KehalusanKelembutan - 20:00:00

Salam alaik!

dah 4 tahun berbloging  .


Sesuatu yang kita sayang adalah ujian buat kita,
Ye sayang nak delete blog walaupun dah beribu kali niat tu mai. 
tapi bila private kan blog kengkawan suruh buka boleh baca katanya. apa yang nak dibaca pun tak tahu. post yang tak bermaafat saja.
okey tak delete tapi hanya post ni saja yang ada mungkin.

Terima kasih sebab selalu sokong yana untuk menulis, dan anda tahu siapa anda.

ingat kesayangan, setiap apa yang berlaku sebab Allah nak ajar sesuatu, and  I learn a lot. 


Time heals almost everything. Yes almost everythings :)
yang penting doa sungguh sungguh tau.


Doakan Nurliyana Zulkifli jadi orang yang baik-baik,
Doakan Nurliyana Zulkifli jadi orang yang lembut lagi sopan :p
Maafkan Nurliyana Zulkifli sebab dia ni selalu buat salah.
Maafkan Nurliyana Zulkifli sebab dia tak selalu bisa membahagiakan.
Maafkan Nurliyana Zulkifli sebab dia memang tak boleh jadi orang lain selain diri dia .

Doakan dan Maafkan segalanya.



Nurliyana Zulkifli,
KehalusanKelembutan
Kampung Gong Tok Nasek,
2704205 1016PM

  • Share:

You Might Also Like

2 comments

  1. 5 tahun dalam blogging tu satu usia yang dah agak lama tu cikpuan Nurliyana. Tak bercadang nak berpindah ke platform WordPress macam AkuIslam.com ke?

    Jika cikpuan nak belajar A-Z tentang WordPress secara percuma, saya ada buat tutorial di blog saya.

    Jemputlah tengok cikpuan Nurliyana. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.
      InsyaAllah, nanti saya tengok.

      Delete