#Wordless3

By The KehalusanKelembutan - 19:24:00

Bismillahirahmanirahim.
Allahuma Soli' Ala Muhammad



because cookies for hari raya only too mainstream.

 Alhamdulillah :)

  • Share:

You Might Also Like

28 comments

  1. sedapnya ^^. rajin Yana buat biskut2. terliurr dah. nak sekeping..^^ hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi, mood berjaya diseru! nak sekeping kena datang cepat ke tganu, yang entry lepas dah abis daa

      Delete
  2. rajin buat biskut ya Yana..bahagia keluarga dengan masakan sendiri

    ReplyDelete
  3. biskut dahlia kan Yana..hihihihi...cair dimulut...

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. akak repeat kome entry lepas eh ,
      tomo try buat :) mesti lagi sedap

      Delete
  5. Sedapnyaaaaaaaa ... lapoo biskut rayaaaa .. nak buat tak pandai .. huarghhhh >.<"

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala senang , buku resepi kar depan , bahan ada insyaAllah jadi,
      sebab adunan biskut ni kalau terlembik tambah tepung terkeras tambah magerin kehkhe

      Delete
  6. Nyummnyummmnyummm. Lama dah tak makan biskut ni :)

    ReplyDelete
  7. Sedap tu.. rajin yana buat biskut..

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. haah, memang jumpa time raya je, ni special request :)

      Delete
  9. Replies
    1. haah , sambil sambil tengok tv ngap 2 ketul hehehe :)

      Delete
  10. sedap cookies....nak sikit boleh?

    ReplyDelete
  11. nak 10 ketui + 5 ketui + 12 ketui = bak mai satu balang la..hehehe

    ReplyDelete
  12. walawei! nampak sedap tu
    hulur sebekas kat akak eh...bekas beso tau =)

    ReplyDelete