Rezeki , Alhamdulillah

By THE KEHALUSAN KELEMBUTAN - 16:56:00

Bismillahirahmanirahim, 

Cuti tahun baru cina, memang cuti secuti cutinyalah kita pun. For me masa cuti ni memang saya betul betul spend dengan family tulah kadang masuk blog jenguk saja sebab saya tahu kalau masuk blog lama lah jawabnya mengadap. Selain update blog saya pun ziarah serba sedikit blog rakan blogger. So saya decide time balik kerja lah masa yang sesuai hehe.

Hari ni nak share sikit, kalau ada antara kalian follow yana dekat instagram, mesti korang perasan saya selalu join giveaway buku. Ye dari tahun lepas tak menang pun eh bukan belum rezeki. Tapi Alhamdulillah 2019 rezeki sayalah. Jumaat lepas keputusan diumumkan ,  Saya dapat buku Kerana Aku Sayang. Aniq Muhaimin. Saya adalah baca serba sedikit sinopsisnya macam best nanti dah selesai baca saya share okey.


Tadi balik kerna nampak sampul poslaju atas nama saya. Excited tuhan saja tahu.  Sebab saya tahu dalan tu ada buku saya hehhe. 


Kalau korang berminat nak beli buku beleh ke Instagram Tarbiahdiriku ada macam macam promosi diskaun dan free gift ^^

okey sampai jumpa lagi :)

  • Share:

You Might Also Like

5 comments

  1. wah... tahniah yana dpt buku.... dh lama tak jenguk blog yana...

    ReplyDelete
  2. hihi alhamdulillah kali ni rezeki Yana da sampai =)

    ReplyDelete
  3. tahniah!semoga sentiasa dimurahkan rezeki :)

    ReplyDelete
  4. Nampak macam menarik jea tajuk novel nie.. nanti bolehlah awak buat review dan sipnosis pasal novel nie..

    ReplyDelete