Sunday, 27 November 2016

Masih Lagi

Assalamualaikum,
Bismillahirahmanirahim.

Alhamdulillah masih lagi ada, masih lagi Allah beri peluang, lepas macam-macam hal. Saya sedang bercuti dan berharap akan selalu rajin update blog ni. Maaf pada yang tinggal komen tak sempat nak balas satu-satu. InsyaAllah ada masa saya lawat kalian semua.

Cuti ni nak buat apa?
* Spend time nak baca buku buku saya yang dah lama menanti masa luang saya
* Nak kemaskan bilik buang "sampah masyarakat" hehehe
* Jadi tutor aka cikgu pada adik kan dah cuti sekolah !
* dan update blog eh hehehe.

2016 bakal berlabuh , disember bakal menjelma, doakan saya. Disember bulan saya dan berharap ia akan lebih baik dari tahun tahun sudah . InsyaAllah . Terima kasih😁

Tuesday, 8 November 2016

Shanghai Fridge Magnet Giveaway By Jari Manis & Scdha Sein Travel

Assalamualaikum,
Bismillahirahmanirahim

Lama tak menaip, ada orang tu update kat instagram pasal ni, saya yang dah berkurun tak buka blog, berkurun ke? Bukalah untuk menjoinkan diri . Moga ada rezeki sayang , mungkin anda jugak. Jemputlah!